Stine Bramsen / GNAGS

Eventinformation

Dato 27. august 2022

Tidspunkt 18:00

Venue Lunden, Horsens

Stine Bramsen Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Nu er hun klar til at indtage Lunden i sommeren 2022 sammen med sit store band. Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere og har for nylig udgivet hitsinglen ’What I Want You To Do’, som er blevet modtaget rigtig flot! ’What I Want You To Do er mere organisk og energisk, end hvad man tidligere har hørt fra Stine Bramsen og rummer en håndspillet, rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads. 
Udover at være en central del af Alphabeat, begyndte Stine Bramsens solokarriere for alvor i 2014, da hun udgav debutsinglen ’Prototypical’. Siden da udgav hun debutalbummet ’Fiftyseven’, hvor singlen ’Karma Town’ også er at finde på. Nu er hun klar med en helt ny energisk lyd, hvor ’What I Want You To Do’ blot er startskuddet. Ikke nok med, at Stine Bramsen er tilbage med ny musik, så er ambitionerne større end nogensinde før, når det gælder hendes liveudtryk. Publikum kan forvente et liveshow ud over det sædvanlige, når Stine Bramsen sammen med sit 8-personers store orkester besøger Lunden. GNAGS Det er nu, hvis man skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste LIVE-bands i fri dressur. GNAGS sadler op til sommerens festivaler. Koncerten i Lunden bliver en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så publikum vil både blive glædet med det velkendte og få deres nysgerrighed udfordret.

Kongelig Sommeropera i Lunden

Gratis opera i Lunden

 

Læs mere

Magtens Korridorrer // Queen Machine

Vi slutter Rock i Lunden 2023 af med et brag af en aften, med To fantastiske bands.

 

Læs mere

Hugorm // Dizzy Mizz Lizzy

Lad nedtællingen begynde! Rock i Lunden 2023 sparkes hårdt i gang.

 

Læs mere

Musikforeningen Eigils | Enggade 4 | DK-8700 Horsens | e-mail: info(Slet parentes og indhold!)@(Slet parentes og indhold!)eigils.dk