Hugorm // Dizzy Mizz Lizzy

Eventinformation

Dato 27. maj 2023

Tidspunkt 18:00

Venue Lunden, Horsens

Hugorm // Dizzy Mizz Lizzy Lad nedtællingen begynde! Rock i Lunden 2023 sparkes for hårdt i gang af intet mindre end to af Danmarks dygtigste og mest forheksende bands!!! Med Dizzy Mizz Lizzys melodiske og melankolske rock og Hugorms legende og vilde elektro-rock er der fyret op for en legendarisk fest! DIZZY MIZZ LIZZY Historien om Dizzy Mizz Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks krøllede historie. Da trioen for første gang turnerede, var det som nykårede vindere af DM i Rock. De havde bare en EP på gaden og formåede alligevel at fylde de danske scener med både gedigen rock og publikum.

Derefter udgav de deres debutalbum, der rummede fremtidige klassikere som “Waterline”, “Silverflame”, “Love is a losers game” og “Barbwired Babys dream”. Albummet lå mere end 2 år på hitlisten, solgte i omegnen af 180.000 eksemplarer i Danmark og lige omkring 100.000 i Japan. Succes kalder man den slags, og yderligere imponerende var det, at de tre medlemmer af Dizzy Mizz Lizzy på dette tidspunkt var bare 18,18 og 19 gamle, men faktisk havde spillet sammen, siden bandet blev dannet i 1988. Det andet album hed “Rotator” og kom i 1996. Med nye hits som titelnummeret og en hyldest til Lennon “11:07 pm” tydede alt på en karriere af den langtidsholdbare slags. Sådan skulle det dog ikke gå. Uenige om retningen blev Dizzy Mizz Lyzzy opløst i 1998, hvor forsanger og sangskriver Tim Christensen startede en imponerende solo-karriere. Det lå dog i luften, at Tim Christensen, trommerslager Søren Friis og bassin Martin Nielsen, på et eller andet tidspunkt ville finde sammen igen, og med den modtagelse de fik ved en støttekoncert for re-etableringen af et nedbrændt studie i København, var det tydeligt, at publikum savnede dem stort og vildt. Det førte i første omgang til trioens comeback i 2010, og siden 2015 har de for alvor været tilbage! I 2016 kom albummet “Forward in reverse”, det første album med nyt materiale siden 1996 - og i 2020 udgav bandet deres mest hårdtslående album, det kritikerroste “Alter Echo”.
 HUGORM Hugorm er Simon Kvams seneste projekt og er en dansk electro-rockgruppe fra Klitmøller, bestående af Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann. Siden HUGORM blev dannet i 2017 og senere debuterede med EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT” i 2020 og senere samme år udgav albummet ”KOM VI FLYGTER”, har det musikalske univers udvidet sig, så der udover de musikalske energiudladninger og nyrehug rettet mod verden er blevet plads til deciderede kærlighedssange, der tør kigge indad, blotte og bevæge sig både i det bløde og lyserøde og på den store, eksistentielle klinge. 

 Det er mere nøgent, mere ærligt, mere intimt, mere blodigt for HUGORM i 2022 og det bliver for alvor undfanget på ”TRO, HUG & KÆRLIGHED”. Det er helt tæt på, og det er et album, der kommer fra et band, der har fundet sin musikalske base nok til at turde afklæde sig selv fuldstændig - derfor er det også en pladetitel, der holder, hvad den lover. Der er tro, hug og kærlighed, og der er cirka lige meget af det hele. 

Sidste år bed HUGORM sig for alvor fast i de danske musikelskere efter udgivelsen af albummet ”KOM VI FLYGTER” fra slut 2020. Bl.a. kunne man i efteråret opleve dem på deres storslåede ”REJSDIGOP”-tour rundt i landet, og Simon Kvamm, akkompagneret med resten af HUGORM på flere fortolkninger, tonede frem på TV2 i årets sæson af ”Toppen Af Poppen”. Alle de bedrifter og succeser i forbindelse med albummet ”KOM VI FLYGTER” cementerede HUGORMs popularitet, da de stod med to nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ”Årets Gruppe” og ”Årets Nye Livenavn”

Kongelig Sommeropera i Lunden

Gratis opera i Lunden

 

Læs mere

Magtens Korridorrer // Queen Machine

Vi slutter Rock i Lunden 2023 af med et brag af en aften, med To fantastiske bands.

 

Læs mere

Hugorm // Dizzy Mizz Lizzy

Lad nedtællingen begynde! Rock i Lunden 2023 sparkes hårdt i gang.

 

Læs mere

Musikforeningen Eigils | Enggade 4 | DK-8700 Horsens | e-mail: info(Slet parentes og indhold!)@(Slet parentes og indhold!)eigils.dk